top of page

Degustatie programma
28 november 2025

Mineraliteit - Terroir - Klimaat

Als u interesse heeft om en proeverij bij te wonen, kunt u contact opnemen met het secretariaat, secretariaat.sucellus@gmail.com.

Uitnodiging: Wijn & Spijs Event bij Curio – 4 december 2025

🍷🍽️ Een avond vol smaak, kennis en beleving

Na het succes van de vorige edities nodigen we je van harte uit voor het Wijn & Spijs Event bij Curio op woensdag 4 december 2025.

Tijdens deze sfeervolle avond ontdek je hoe zorgvuldig geselecteerde wijnen en verfijnde gerechten elkaar kunnen versterken. Onder begeleiding van onze wijnmeester en culinaire talenten van Curio leer je meer over de kunst van het combineren – en vooral: je proeft het zelf!

Wat kun je verwachten:

  • Een smaakvolle selectie van wijnen

  • Perfect afgestemde gerechten

  • Inspirerende uitleg over wijn & spijs combinaties

  • Een gezellige en leerzame avond

Mis deze unieke ervaring niet en beleef samen met ons een avond vol smaak en inspiratie!

Locatie: Hogeschool Curio
Datum: Woensdag 4 december 2025
Tijd: 18:00 (aperitief)
Aanmelden: via de email naar:
secretariaat.sucellus@gmail.com

2024-11-28 21.02.26.jpg

Degustatie programma 2025- 2026

Dit divers en professioneel begeleid programma bieden wij aan voor 150 euro (incl btw).
Je proeft per avond minimaal zes soorten wijnen, met een gemiddelde prijs van 20 à 24 euro.
Kan je eens niet komen, mag steeds iemand gratis in je plaats komen.
Aparte deelnames zijn mogelijk als er plaats is à 40 euro
Er worden geen wijnen verkocht ! We geven wel de verkoop referentie aan.


De laatste datum van de degustatie is verplaatst naar

22 mei 2026.

Als u interesse heeft om en proeverij bij te wonen, kunt u contact opnemen met het secretariaat, secretariaat.sucellus@gmail.com.

flyer-5de-seizoen25-26.jpg
bottom of page