top of page

Wie zijn wij?

Het team

De Bergse Wijngilde Sucellus is een lokale wijnvereniging in de regio Bergen op Zoom.

De vereniging is vernoemd naar de Keltische god Sucellus, die werd geassocieerd met de oogst en wijnproductie.

Het doel van de Bergse Wijngilde Sucellus is om de kennis en waardering van wijn te vergroten. De vereniging organiseert regelmatig proeverijen, cursussen en andere evenementen voor haar deelnemers.

2023-06-03 14.38.51.jpg

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

AVG-Verklaring

Bij de ‘Bergse Wijngilde Sucellus’ nemen we uw privacy serieus en doen we er alles aan om uw persoonlijke gegevens veilig te houden. In deze verklaring leggen we uit hoe we jouw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen.

Welke informatie wordt er verzameld? Wanneer u onze website bezoekt, kunnen we automatisch bepaalde informatie verzamelen, zoals uw IP-adres, het type apparaat dat je gebruikt en welke pagina's je hebt bezocht. Als je ons contactformulier invult, vragen we je om u voornaam, achternaam, e-mailadres en relevante informatie die nodig is om uw vraag of aanmelding te beantwoorden of te verwerken.

Waarom wordt deze informatie verzameld? De informatie wordt verzameld om onze website en diensten te verbeteren, om onze bezoekers beter te begrijpen en om uw vragen of verzoeken te kunnen beantwoorden.

Hoe lang bewaren we uw informatie? We bewaren uw informatie niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor deze is verzameld.

Hoe beschermen we jouw informatie? We hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om uw informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, diefstal of wijziging. We evalueren en herzien regelmatig onze beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw informatie altijd veilig is

indien u wenst dat wij uw gegevens verwijderen, voor het gebruik van de 'Bergse Wijngilde Sucullus', kunt u dit kenbaar maken door een email te sturen naar het secretariaat secretariaat.sucellus@gmail.com, met als onderwerp: verwijderen gegevens.

  • Facebook
bottom of page